Loading ... ... Please wait!
(Σας άρεσε το άρθρο?
0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)
αντιγραφή από alt  - Η αναδημοσίευση γίνεται για τον ευφυέστατο τίτλο του άρθρου!

Ο Γιόνας Καζλάουσκας στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ

Κρίσιμη ημέρα για την Εθνική ομάδα μπάσκετ η σημερινή. Ο αγώνας με τη Ρωσία δεν καθορίζει απλώς τη θέση της στον όμιλο αλλά και το... δρόμο που θα ακολουθήσει στα νοκ άουτ παιχνίδια. Η επιλογή της νίκης επί της Ρωσίας είναι σχεδόν αυτοκαταστροφική, καθώς οδηγεί εκτός απροόπτου σε μονομαχία με την Ισπανία στους «16» τη Δευτέρα (6/9) και στη συνέχεια σε ραντεβού με τις ΗΠΑ.

Η... πονηρή επιλογή της ήττας από τη Ρωσία οδηγεί πιθανότατα σε αντάμωμα με τη Γαλλία στους «16» το Σάββατο (4/9) και στα προημιτελικά με Αργεντινή ή Σερβία (εφόσον αποκλείσει μία εκ των δύο τη Βραζιλία ή την Κροατία στους «16»).

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, ο χαμένος του αποψινού αγώνα ίσως είναι ο... κερδισμένος στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πρόβλημα με Φώτση και Καϊμακόγλου

Χωρίς τον Αντώνη Φώτση και πιθανώς και τον Κώστα Καϊμακόγλου, θα αγωνιστεί η Εθνική απέναντι στη Ρωσία. Ο αρχηγός υπέστη διάστρεμμα στην πρώτη μετατάρσιο φαλαγγική, υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη το πρωί ενώ τέθηκε νοκ άουτ. Ο Κώστας Καϊμακόγλου ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές, ενώ έχει μια κάκωση στο μετακάρπιο του δεξιού χεριού και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com



Όλη η Καβάλα σ' ένα κλικ
!
Διασκέδαση? Υπηρεσίες? Εκδηλώσεις? Επαγγέλματίες?
Αν δεν το βρεις εδώ ...δεν υπάρχει!
www.kavalacity.net

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με απόφαση της συνέλευσης της ΛΦΚ την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, για να μπορεί κάποιος να κάνει σχόλιο σε άρθρο που φιλοξενείται στο lfk.gr πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος του site... Παρακαλώ συνδεθείτε  για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε σχόλια