Kavala Night City Run

kncr

Η μπάλα στην κερκίδα

μπαλακερκιδα

Λ Φ Κ

lfk yt

Ποδόσφαιρο

‘’Αλεξ’’ίσφερη Καβάλα

Posted in Ποδόσφαιρο

aok01ag

aok01ag

Α.Ο Καβάλας-Έβρος Σουφλίου 1-0

Την Κυριακή (27/09) είχαμε πρεμιέρα στην χαμηλότερη Εθνική Κατηγορία με τον Α.Ο.Κ να υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου στο ‘’Ανθή Καραγιάννη’’. Έχοντας αντιπάλους τον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και το άγχος της πρεμιέρας οι ‘’αργοναύτες’’ έδειξαν χαρακτήρα και κατέκτησαν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς με το τέρμα του Αλέξη Μπρατσιάνι στο 41’ που έτυχε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης. Το σύνολο του κ. Ανυφαντάκη είχε τον έλεγχο από το 0’-90’ έχοντας πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά για άλλη μια φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας της Καβάλας κάτι που ευτυχώς δεν πλήρωσε.

Ας επικεντρωθούμε στην εικόνα της ομάδας για λίγο, και φυσικά να ξεχωρίσουμε τα θετικά από τα αρνητικά. Στα θετικά θα βάλω σίγουρα το τέρμα του Αλέξη Μπρατσιάνι ο οποίος κάθε σεζόν που περνάει φαίνεται να έχει σταθερή βελτίωση στην εικόνα του, ο 23χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα κάτι που θα του δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Στα θετικά επίσης καταλογίζεται και η εμφάνιση του Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Ο νεαρός κεντρικός έχει αδιαμφισβήτητα φοβερή τεχνική κατάρτιση για την κατηγορία, το πλην του πάντοτε ήταν η αμυντική λειτουργία, κάτι που φαίνεται να βελτιώνει έχοντας βέβαια δίπλα του τον εμπειρότατο Τάσο Δέντσα. Στα αρνητικά θα βάλω το άγχος που είχε η ομάδα σαν σύνολο. Δεν ξέρω αν υπήρχε λόγω πρεμιέρας, απλά ελπίζω να οφείλεται εκεί και στις επόμενες αγωνιστικές η ομάδα να χαλαρώσει, να βρει τον ρυθμό της και οι νίκες θα έρθουν σίγουρα. Τέλος βάζω ερωτηματικό στον Νάσο Αθανασίου διότι εχθές ήταν απλά θεατής, καθώς ο Έβρος είχε μόλις 3 τελικές σε όλο το παιχνίδι και καμία από αυτές δεν ήταν αξιόλογη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ο Καβάλα (Κ. Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Γρ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι (83' Αμβρ. Παπαδόπουλος), Δουμάνης (65' Κανούλας), Καζάκης (77'Πτηνόπουλος)

Έβρος Σουφλίου (Χ. Χρυσοστομίδης): Θυμνιανίδης, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Φραγκούλης, Χατζάκος (76` Λίτσιος) , Χιζανασβίλι, Κάρεν, Ευφραιμίδης (53` Δραγανίδης) , Λίτσκας, Μέρτικας (51 Εμρέ), Ζιγκερίδης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Α.Ο Καβάλας-Έβρος Σουφλίου 1-0

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΠΕ Λαγκαδά 4-2

Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας 0-1

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Εθνικός Σερρών 1-1

Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα 3-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κοζάνη 2-0

Εορδαϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς 2-0

Ρεπό: Άρης

vath01Κείμενο: Νάκης Κομνηνός