Kavala Night City Run

kncr

Η μπάλα στην κερκίδα

μπαλακερκιδα

Λ Φ Κ

lfk yt

Ειδήσεις

Ο Αριστεροπόδαρος στην προπόνηση...

Posted in Ειδήσεις

1298

1298
ΠΕΜΠΤΗ: Πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, της Πέμπτης για την ομάδα μας,στο γήπεδο του Γιώργου ΙΩΣΗΦΙΔΗ, στη Καρβάλη και σας περιγράφουμε αναλυτικά τα πρώτα σχέδια του νέου προπονητή μας Νίκου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Καταρχήν ο ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ έκανε ατομικό πρόγραμμα, με ελαφρύ τρέξιμο πέριξ του γηπέδου και είναι αμφίβολος για την Κυριακή. Ο Μιγιάτοβιτς τρέχει μόνος του, σαν σιωπηλή τιμωρία, μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή στη λύση του συμβολαίου του. Ο Εν Ντιαγέ παίρνει μέρος κανονικά στη προπόνηση και σίγουρα θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Τα πρώτα σχέδια του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. 1) Αλλαγές στην άμυνα. Δεξιά Μαραγκός, αριστερά

Καλαγκάνης και δύο στόπερ Πακάλτσης και Τριποτσέρης. Στο κέντρο δύο χάφ ο Ντιέ Αναστασόπουλος. Δέξί χάφ Χλωρός, αριστερά Ντο Σάντος και δύο στην επίθεση Μοκάκε και Μπρατσιάνη. 2)Οδηγίες στα δύο χάφ να ανοίγουν το παιχνίδι και η μπάλα να πηγαίνει στα πλάγια. Όταν για παράδειγμα έπαιρνε την μπάλα ο Ντο Σάντος και έκανε σέντρα από αριστερά, έμπαιναν στην περιοχή ο Μοκάκε και Μπρατσιάνη + Χλωρός από δεξιά και αμέσως τα δύο χάφ ανέβαιναν μέχρι έξω από την περιοχή για την απόκρουση. Επίσης ζητούσε από τα χάφ να σουτάρουν έξω από την περιοχή και όχι να προσπαθούν να μπούνε με την μπάλα στο τέρμα. 3) Σαφείς εντολές στην άμυνα να ανεβαίνει ψηλά έτσι ώστε ο αντίπαλος να πιέζετε και να κάνει πιο εύκολα το λάθως. Κατά την διάρκεια του διπλού άλλαξε για λίγο ο Παγώνης με τον Μαραγκό δεξιά, ο Αναστοσόπουλος με τον Ενσαλίβα και ο Ντόσης με τον Καλαγκάνη. Στη συνέχεια πέρασε και ο Πλιάγκας στη θέση του Ντο Σάντος από αριστερά. Οι παίκτες έδειχναν διάθεση και αρκετό πάθος στις προσωπικές μονομαχίες. Πάμε δηλαδή με την πρώτη ματιά σε ένα 4-4-2 με τον Μοκάκε πιο μπροστά να μην μπλέκεται στα χάφ και να υπάρχουν πιο πολλοί παίκτες στην αντίπαλη περιοχή.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΑΟΚ, σήμερα 11.00΄ στο Στάδιο Ανθή Καραγιάννη. Πραγματικά ευχάριστη εντύπωση προκαλεί η όψη του Σταδίου. Καταρχήν όλο το γήπεδο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά στις κερκίδες έχει καθαριστεί και δεν έχει την τραγική εικόνα, στις προηγούμενες αγωνιστικές. Βοήθησε και η βροχή παράλληλα και το γήπεδο έχει μία όμορφή είκονα. Επίσης έφυγαν όλα τα καθίσματα από τις θύρες 9-10-11 και τοποθετήθηκαν όπου έλειπαν στις υπόλοιπες θύρες. Αυτή τη στιγμή δεν λείπει ούτε ένα κάθισμα στις υπόλοιπες θύρες. Τέλος ο αγωνιστικός χώρος είναι πραγματικά εξαιρετικός. Παρόλο που έγινε η προπόνηση σήμερα στο Ανθή Καραγιάννη, στη συνέχεια ο μεγάλος μάγος Σταύρος ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, το πάτησε το κούρεψε και δεν υπάρχει η παραμικρή λακούβα, ούτε μπροστά στις εστίες. Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Γελαδάρης οριστικά είναι απών απο το παιχνίδι της Κυριακής, για να προφυλακτεί για τα επόμενα παιχνίδια. Τα πλάνα για την ενδεκάδα τα αναφέραμε, όπως πάντα έγκαιρα στην χθεσινή προπόνηση. ΟΙ οδηγίες σαφέστατες αλλαγή παιχνιδιού όταν το παιχνίδι μπουκώνει από την μία πλευρά, η άμυνα να παίζει ψηλά, έτσι ώστε τα χάφ να ανεβαίνουν και αυτά με την σειρά τους πιο πάνω από την μεσαία γραμμή, για να κερδίζουμε μπάλες και να οδηγούμε τον αντίπαλο σε λάθη. Σούτ πολλά έξω απο την περιοχή και κομπίνες για τα στημένα, διότι με την παρουσία Πακάλτση-Τριποτσέρη, έχουμε πλεονέκτημα στον αέρα.